behandeling-chakra-hormoon-balancing

Je kunt via de chakra’s je hormoonhuishouding weer in balans krijgen. Dit kan in een aparte behandeling of tijdens een speciale massage.

Dit doen we zowel in een workshop of in een persoonlijke behandeling

Bij veel mensen met overgewicht komt dat doordat de hormonen niet in balans zijn. Door de chakra’s die verbonden zijn met de hormonen weer in balans te brengen kan het fysieke lichaam weer terug op normaal gewicht komen.

prijs : € 50,00

De behandeling

Tijdens de behandeling werken met hand oplegging / reiki en met bevragen van het onderbewustzijn om de energie en de emoties uit de chakra te releasen 


Veel mensen maken veel mee, dan kan het dat de emoties in het lichaam gaat vast zitten, door de emoties uit de chakra’s en het lichaam te releasen, kunnen de chakra’s en de hormoonklieren weer in hun juiste werking krijgen

Als we veel emoties hebben, in een moeilijke situatie zitten of veel problemen hebben stoppen we die vaak weg, ergens in ons lichaam, dat kan je dik maken en je kan vocht vasthouden. Met deze techniek kunt je weer dan van bevrijd worden en alle emotie e.d los laten en kan het lichaam weer terug naar het oude normale gewicht.

Is op zich niet het doel, maar wel mogelijk met deze methode van de hormonen en de chakra’s weer in balans te brengen. Dan kan het lichaam weer op het natuurlijk gewicht terug komen.

Ik, Martin Doornbos, ben dankzij deze methode intussen 30 kilo kwijt geraakt zonder te lijnen of iets dergelijke


 De hormonen

De verschillende soorten hormonen in ons lichaam doen meer dan alleen vitale functies uitvoeren in bepaalde biologische processen. Of we het nu leuk vinden of niet, ze conditioneren ook ons gedrag en zelfs onze gemoedstoestand. Een hormonale onbalans kan leiden tot depressie of ons hele wereldbeeld veranderen. Elke vrouw weet dat eens per maand haar hormonen veranderen en ook haar stemming en emoties.

We denken allemaal dat we de volledige controle hebben over ons gedrag en onze gedachten. We zijn echter volledig ondergeschikt aan onze hormonen. Het zijn boodschappers die verantwoordelijk zijn voor het reguleren van allerlei functies, van emotionele en mentale processen. Ze doordringen onze hersenen, bemoeien zich met ons gedrag en zelfs het soort emoties en gedachten die we hebben.

Hormonen zijn de chemische boodschappers van ons lichaam. Ze reizen door de bloedbaan naar weefsels en organen, regelen onze ontwikkeling, ons interne evenwicht en ons welzijn. Elke kleine verandering kan echter van invloed zijn op onze gezondheid en ons gedrag.

Het lijkt misschien frustrerend of verontrustend om niet zelf de volledige controle over je humeur te hebben. We moeten echter niet vergeten dat veel van deze hormonale onevenwichtigheden weer in balans kunnen worden gebracht met een gezonde levensstijl. Goed eten, sporten, stress beheersen en jezelf regelmatig laten controleren, is dan ook ontzettend belangrijk.

Hoe vaak komt het niet voor dat mensen veranderingen ervaren in hun gemoedstoestand en zich er niet van bewust zijn dat deze veroorzaakt worden door een schildklierprobleem, de zonnevlecht of de geslachtsklieren. Dergelijke problemen hebben vaak te maken met hormonen  en de hormoonbalans en kunnen worden behandeld met deze techniek en door veranderingen in de levensstijl.

Dit eenvoudige maar algemene voorbeeld laat zien hoe bepaalde hormonale onevenwichtigheden een grote invloed kunnen hebben op ons gedrag, onze emoties en onze gedachten.

Als we veel emoties hebben, in een moeilijke situatie zitten of veel problemen hebben stoppen we die vaak weg, ergens in ons lichaam, dat kan je dik maken en je kan vocht vast houden, met deze techniek kunt je weer dan van bevrijd worden en alle emotie e.d. los laten en kan het lichaam weer terug naar het oude normale gewicht

Hormonen en chakra's

workshop-chakra-hormoon-balancing

workshop-chakra-hormoon-balancing

Tijdens de workshop gaan we de chakra's en de hormonen in balans brengen meer informatie over behandeling-workshop-chakra-hormoon-balancing

Spiritueel Centrum Paraspirit
Aert van Nesstraat 1-O (Kamer O op 3e verdieping) Capelle West, 2901 BH Capelle aan den IJssel
telefoon 010 70 70 008  Mobiel (+WhatsApp) centrum 06 36 01 50 53
In een kantoor gebouw, boven de fitness, ingang op nummer 1. Als de deur dicht is, bel bij de brievenbussen,
We houden ons aan alle wettelijke regels en richtlijnen
Copyright © 1983-2024. All Rights Reserved, Paraspirit is een samenwerking tussen Anay kvk 85862991 en met Stichting Point of Light KvK Rotterdam 41133910
Deze website word door Anay ICT beheerd
We gebruiken alleen cookies die functioneel zijn, niet voor tracking of reclame, we verkopen geen gegevens aan anderen
We zijn trots op alles wat wij sinds 1991 alle maal gedaan hebben op spiritueel gebied, daarom staan op onze site foto's van onze activiteiten vanaf 1993,
van de verschillende locaties waar we geweest zijn en nu zijn
We gebruiken ook open source afbeeldingen o.a van unsplash.com