Spirituele en Zakelijke Life Coaching per maand

Doorlopende begeleiding op persoonlijke basis met 2 uur aan gesprekken, of met 4 uur gesprekken per maand, met begeleiding per mail, telefoon of chat.

Wilt u meer vervulling uit het leven halen, beter begrijpen wie u bent en wat u wilt, of wilt u nog effectiever uw doelen te behalen. Meer succes in het leven en je zoek daar begeleiding en je wilt meer dan 10 sessies, meer persoonlijke begeleiding? Dan is life coaching zeker iets voor u. U kunt altijd mailen, chatten en bellen. Met naar keuze 1 of 2 gesprekken per maand van een 1uur of 2 uur, als meer nodig heb kan ook 4 uur per maand, deze is € 550 pm. Wat u denk dan nodig te hebben. Inclusief indien nodig therapeutische begeleiding. Heel goed als u een stressvolle baan of als ondernemer echte begeleiding nodig heb.

prijs per maand : € 300,00

Spirituele en Zakelijke Life Coaching per maand

Life Coaching, 2 uur of 4 uur per maand

Doorlopende begeleiding op persoonlijke basis met 2 uur of 4 aan gesprekken, met begeleiding per mail, telefoon of chat, je kan ook kiezen voor 4 uur gesprekken per maand. Dit kan je later kiezen in een sessie, je mag altijd naar jouw beheofte het aanpassen

Wilt u meer vervulling uit het leven halen, beter begrijpen wie u bent en wat u wilt, of wilt u nog effectiever uw doelen te behalen. Meer succes in het leven en je zoek daar begeleiding en je wilt meer dan 10 sessies, meer persoonlijke begeleiding? Dan is life coaching zeker iets voor u. U kunt altijd mailen, chatten en bellen. Met naar keuze 1 of 2 gesprekken per maand van een 1uur of 2 uur, wat u denk dan nodig te hebben. Inclusief indien nodig therapeutische begeleiding. Heel goed als u een stressvolle baan of als ondernemer echte begeleiding nodig heb.

 

Wat is life coaching?
Bij life coaching wordt stilgestaan bij wie u bent als persoon, wat u wilt in het leven en hoe u dit kunt bereiken. Life coaching wordt gedefinieerd als “een doelgerichte gesprekken om zo veel mogelijk uit uw leven te halen en de stres op een gezonde manier vol te houden”. De coach luistert naar uw specifieke behoeften en helpt u de levensveranderingen te maken die u wilt. We gebruiken verschillende technieken o.a. TA en we zijn ook therapeut als het nodig is.

Life coaching zeer waardevol zijn als ondersteuning om tegenslagen in het nu en die van het verleden. Om moeilijke ervaringen in het leven zo goed mogelijk te oplossen en om beter en sterker uit te komen.

Life coaching is life-changing
Bij de life coaching krijgt u diepe persoonlijke inzichten om levens veranderende keuzes te kunnen maken die een blijvende positieve effect zullen hebben op uzelf en de mensen om u heen. Zeker voor ondernemers en leidinggevenden. Zij kunnen dan op iemand terug vallen met veel ervaring

Wat biedt het je?

De  life coaching sessie bied jou de mogelijkheid om te verkennen en bewust te worden wat maakt dat je vastloopt en  hoe je je hiertoe anders kan verhouden. We maken tijdens Het Coaching Traject  gebruik van methodieken uit de TA, Transactionele analyse. Je krijgt begeleiding om ervoor te zorgen dat ook de dynamiek van het vastlopen jou niet langer vasthoud.  Het Coaching Traject  geeft inzicht én brengt verandering, zodat je ook daadwerkelijk voor elkaar krijgt wat je je hebt voorgenomen.  De onderbewuste programma’s worden aangepast.

"Vastlopen is niets anders dan een eerder ontwikkelde onderbewustzijnsstrategie toepassen welke eigenlijk zijn 'houdbaarheidsdatum' heeft bereikt. Tijd voor verandering!"

Om de energie van de onderneming / praktijk te blijven voeden, is het belangrijk als je weet hoe jij met die energie kan omgaan, wat jouw innerlijke drijfveren zijn en jou en jouw onderneming / praktijk tot succes brengt. Wat jou blokkeert en hoe jij dat kan overwinnen.

Tijdens een coaching sessie werken we dit uit. Hoe jij de energie kan aantrekken en veranderen. Dit doen we zowel offline als online met een Succesmeditatie, je krijgt een mp3 met deze voor jou ingesproken succesmeditatie mee, om thuis te doen.Deze speciale meditatie geef je veel inzichten en inzicht in wat nu je aandacht vraagt, wanneer en wat jou blokkeert en waar dit vandaan komt. Je kan altijd contact met mij op nemen per chat, email of telefoon. Bij life coaching en bij een coaching traject zit dit in de prijs inbegrepen.

Ik leer je de 5 wetten van succes, hoe ze werken en hoe jij er mee om kan gaan, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik leer je ook hoe je met jouw paranormale talenten / gaven om kan gaan. Diepe emoties die los komen kunnen we bespreken en therapeutisch aanpakken. Therapeutische consulten bij life coaching en bij een coaching traject zit in de prijs inbegrepen.

De vraagstukken die worden ingebracht zijn meestal gelaagd en bevatten soms meerdere thema’s en onderbewustzijn processen. Hierdoor kan het gebeuren dat we de tijd nemen bij een bepaald punt. Normaal duurt een Coaching gesprek een uur, maar kan noodzakelijk zijn dat we langer bezig zijn, hier worden geen extra kosten in rekening gebracht. De praktijk laat zien dat dit ten goede komt aan het proces en het bereiken van de gewenste situatie.

Martin Doornbos geeft sinds 1986 zakelijke Coaching & Bedrijfstrainingen, meer informatie op www.martindoornbos.nl

andere coaching en consulten

life-chat-sessie

life-chat-sessie

Je kan nu een live-chat sessie nemen, met consulten op paranormaal gebied. Live video chat via skype of zoomTarot legging, psychometrie, fotometrie, coaching & counseling op paranormaal en spiritueel gebied Je kan het bedrag ook over maken opNL92 KNAB 04 01 34 15 69 -  ten name van AnayIs  € 35.00 per 30 minuten, mag ook 2 maal 15 minuten

€ 35,00
spirituele-zakelijke-coaching-sessie

spirituele-zakelijke-coaching-sessie

Tijdens een coaching sessie gaan we kijken en je helpen op jouw levenspad, jouw onderneming / praktijk en hoe we die succesvoller kunnen maken, welke blokkades er zijn. Ik ben naast coach ook therapeut en paragnost en kan je ook therapeutisch en paranormaal er bij helpen. Naast de sessies kan je altijd contact op nemen via de telefoon, chat of mail,…

€ 150,00
spirtuele-en-zakelijke-coaching-traject-van-10-sessies

spirtuele-en-zakelijke-coaching-traject-van-10-sessies

Naast de sessies kan je altijd contact op nemen via de telefoon, chat of mail, dit is in de prijs inbegrepen. Tijdens een coaching sessie gaan we kijken en je helpen op jouw levenspad en hoe we die succesvoller kunnen maken, welke blokkades er zijn. Ik ben naast coach ook therapeut en kan je ook therapeutisch er bij helpen.

€ 1 200,00

Spiritueel Centrum Paraspirit
Aert van Nesstraat 1-O (Kamer O op 3e verdieping) Capelle West, 2901 BH Capelle aan den IJssel
telefoon 010 70 70 008  Mobiel (+WhatsApp) centrum 06 36 01 50 53
In een kantoor gebouw, boven de fitness, ingang op nummer 1. Als de deur dicht is, bel bij de brievenbussen,
We houden ons aan alle wettelijke regels en richtlijnen
Copyright © 1983-2024. All Rights Reserved, Paraspirit is een samenwerking tussen Anay kvk 85862991 en met Stichting Point of Light KvK Rotterdam 41133910
Deze website word door Anay ICT beheerd
We gebruiken alleen cookies die functioneel zijn, niet voor tracking of reclame, we verkopen geen gegevens aan anderen
We zijn trots op alles wat wij sinds 1991 alle maal gedaan hebben op spiritueel gebied, daarom staan op onze site foto's van onze activiteiten vanaf 1993,
van de verschillende locaties waar we geweest zijn en nu zijn
We gebruiken ook open source afbeeldingen o.a van unsplash.com