Corona Virus

In februari 2020 is een grote groep Astrale wezens vrij gekomen uit de lagere Astrale wereld. Zowel overleden mensen die daar vast zaten uit vroegere epidemieën, als entiteiten van uit andere sterrenstelsels. Zij hebben zich massaal op de aarde en op de mensen gestoord en zich aan hun genesteld, dat is de werkelijke pandemie die nu gaande is, niet het virus zelf maar de parasieten die de mensen ziek maakt. Kijk om je heen welke mensen zitten vast in lagere ego. Kijk naar de leiders van de wereld, ze zitten vast aan hun lager ego, aan hun macht. Ze nemen niet werkende maatregels vanuit macht, niet van uit wijsheid en wat werkelijk werkt. De meeste van hun zijn bezeten. 

Als je bij ons een behandeling, een workshop, cursus of een consult neem moeten we, vanwege de corona regels, jou vragen of je ziekte verschijnselen heb of een positieve test gehad heb, neem dan eerst contact met ons op.

We behandelen mensen met angsten, trauma's, emoties e.d., maar we kunnen helaas geen mensen behandelen, of tot de activiteiten toelaten die angst voor corona hebben. We kunnen deze mensen helaas niet masseren, behandelen e.d, wel helen als ze echt daar van af willen, we kunnen ook geen verslaafden behandelen e.d als ze daar niet van af willen.  Wil men geheeld worden, dan beginnen we eerst met een healing, schoonmaak van aura en chakra's, dan pas andere behandelingen e.d. 

De afbeelding is  een beeld van de corona van de aura,
de beschermlaag in de aura.
Gemaakt van een echte foto van corona van de zon

Alles wat een aura heeft heeft ook deze laag.
Door op deze afbeelding te mediteren word die bij jou sterker

veel meer informatie in onze blog  hier over op
  http://www.paraspirit.org/astrale-parasieten-archonten