STAP Budget

We informeren je graag over het STAP Opleiding Budget

Wij gaan cursussen en opleidingen aanbieden volgens de rijksregeling STAP Budget.

Het STAP Opleiding Budget waarbij werkenden en niet-werkenden een persoonlijk ontwikkelbudget krijgen van maximaal €1.000 per jaar wordt per 1 januari 2022 ingevoerd. De regeling is in grote lijnen uitgewerkt en de definitieve regeling wordt in de loop van 2021 verwacht.

We zijn hard bezig bent met het behalen van de hiervoor benodigd keurmerken, dan plaatsen we graag in het najaar van 2020 het scholingsaanbod op Shop Shop. Of op www.learningcentrum.nl

 

Hier vind je alle actuele informatie over het STAP Opleiding Budget en hieronder de meest gestelde vragen over het STAP Opleiding Budget. 

 

Na invoering van de regeling STAP Opleiding Budget kun je op http://www.paraspirit.org een passende opleiding, cursus, training of andere scholingsactiviteit vinden die je kunt doen met jouw STAP Opleiding Budget om jezelf verder te ontwikkelen, te scholen en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Er zal een breed scala aan cursussen mogelijk zijn met het STAP Opleiding Budget en vanaf 2022 gaan we je op http://www.paraspirit.org helpen om snel een passende keuze te maken uit ons cursus aanbod, zodat je op tijd bent om je STAP Opleiding Budget goed te benutten voor onze cursussen.

 

Er wordt gesproken over een jaarlijks totaalbudget van € 218 miljoen waarmee er jaarlijks ruimte zal zijn voor circa 200.000 toekenningen. Dus wees er vanaf 2022 op tijd bij!, vraag op tijd aan. De toewijzing gaat per 2 maanden, 30.000 per 2 maanden.

 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en mogelijkheden van het STAP Opleiding Budget? Blijf op de hoogte door je in te schrijven via het contactformulier.

 

Wil je anderen via ons opleiden, misschien wel je aanbod dat mogelijk is met het STAP Opleiding Budget onder de aandacht gaan brengen op deze website's?. Bekijk dan de pagina met de informatie voor opleiders op de site van www.learningcentrum.nl .

 

De meest gestelde vragen over het STAP Opleiding Budget

1.Wat is het STAP Opleiding Budget?

Stap Budget is een rijksregeling voor particuliere opleidingen, bedoeld om je te ontwikkelen voor de arbeidsmarkt. De huidige regeling via het aftrekken van de belasting gaat verdwijnen.

2. Wanneer gaat de regeling STAP Opleiding Budget in en tot wanneer loopt de regeling?

Zoals we nu weten januari 2022

3. Waarom gaat er een STAP Opleiding Budget komen?

On het leven lang leren ook mogelijk te maken voor minder hoog geschoolden, zij die nu weinig aan opleidingen doen.

4. Voor wie is het STAP Opleiding Budget?

Voor iedereen die geen studie bijlage of gepensioneerd is.

5. Welke scholingsactiviteiten kun je doen met je STAP Opleiding Budget? Welke opleidingen en cursussen kun je doen?

Je kunt heel veel verschillen de opleiding en trainingen doen. De komende tijd gaat we op onze website’s er aandacht aan gegeven welke opleidingen daarvoor worden goed gekeurd en erkend.

6. Hoe werkt de procedure straks als je je STAP Opleiding Budget wilt gebruiken?

Je krijg van ons een “Aanmeld formulier” deze stuur je naar het UVW-Portaal, daar meld je je aan, wij krijgen van UVW dan bericht als het goed gekeurd is en wij krijgen het geld rechtsreeks van het UVW. Voor jij wordt deze opleiding betaald door het UVW via uw STAP Opleiding Budget.

7. Welke kosten kun je vergoed krijgen met je STAP Opleiding Budget? Of te wel Wat zijn de subsidiabele kosten?

Maximum € 1.000,-- incl. btw per opleiding / training per jaar, sommige van onze opleidingen zijn 9 andere zijn 21 % btw.

De erkende Korte Beroeps Opleidingen zijn 9 % de anderen zijn 21%

8. Wat als de kosten van de scholingsactiviteit hoger zijn dan € 1.000,-- incl. btw?

Dan moet de overige kosten zelf of via jij werkgever betalen.

9. Kun je je STAP Opleiding Budget combineren met andere financieringen?

Ja dat mag, bij voorbeeld uw werkgever kan een bijdrage doen.

10. Mag je meer dan één scholingsactiviteit per jaar doen met het STAP Opleiding Budget?,

Zover wij nu weten niet.

11. Kan ik het STAP Opleiding Budget ook gebruiken voor meerjarige opleidingen?

Ja, per jaar op nieuw aanvragen

 

Docenten, die hun spirituele cursus / opleidingen via ons wil doen, op onze website

Jouw spirituele cursussen op onze site, dat kan, we zijn hard bezig met alle erkenningen. Bij interesse kan je contact met ons op nemen. We zijn hard bezig bent met het behalen van een hiervoor benodigd keurmerken, dan plaatsen we graag in het najaar van 2020 je scholingsaanbod op http://www.paraspirit.org. Of op www.learningcentrum.nl

 

Op dit platform komt ook cursus aanbod dat (nu al, of op korte termijn) voldoet aan de criteria van de STAP Opleiding Budget regeling. Docenten, coaches e.d die geen opleider of EVC-aanbieder zijn maar wel aanverwante diensten leveren zoals (loopbaan)coaching en arbeidsbemiddeling (wat niet onder de STAP Opleiding Budget regeling valt) kunnen ook een plek op onze website’s krijgen.

 

Wil je je aanbod (of in de toekomst toekomst) plaatsen op dit platform en onze andere website’s en/of wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Vul het contactformulier in.

 

Momenteel is het platform van http://www.paraspirit.org in ontwikkeling.

Voldoe je als opleider met je aanbod aan de criteria van de STAP Opleiding Budget regeling en wil je meedenken over de inrichting van het portal STAP Opleiding Budget opleidingen en trainingen op onze http://www.paraspirit.org ?

 

Heb je hier ideeën over? We willen docenten en trainers uitnodigen met ons mee te denken en input te geven, vul het contact formulier in of stuur ons een email met uw ideeën. We streven naar een portal waar bezoekers én opleiders blij van worden en die je bedrijf verder helpt!

Meld je aan via het contactformulier en geef aan dat je ook wilt deelnemen. We nodigen je graag uit. Laat ons het weten, dan plannen we een gesprek, info sessie of (bel)afspraak.

 

Ons doel

Wij steunen de doelstelling die de overheid met de STAP Opleiding Budget subsidieregeling heeft, namelijk opleidingen toegankelijker maken voor iedereen en het stimuleren van een leven lang leren. Onze website’s zal zich ontwikkelen tot een platform waar bezoekers gemakkelijk een passende opleiding of scholingsactiviteit kunnen vinden en doen. Wat hen verder helpt in hun ontwikkeling en waarmee zij hun STAP Opleiding Budget kunnen benutten. Voor externe opleiders zal de Cursus Shop zoveel mogelijk goede aanmeldingen genereren voor uw cursus activiteiten en andere mogelijkheden bieden om uw bedrijf verder te helpen. Daarnaast informeren wij zowel het publiek als opleiders over de inhoud en wijzigingen van de STAP Opleiding Budget subsidieregeling.

 

 

Disclaimer: 

De op deze site verstrekte informatie over het STAP Budget is met zorg samengesteld. Wij doen ons best maar kunnen wij niet instaan voor de juistheid of volledigheid van alle informatie. Heb je verbetervoorstellen, ontdekt je taal fouten, heb je tips? Laat ze ons weten! http:/www.paraspirit.org/contacts

 

What's new From the store

Paranormale en Spirituele consulten

Paranormale en Spirituele consulten

€ 50,00
Healing

Healing

€ 50,00
Dendera Massage

Dendera Massage

€ 50,00

What's new From the Blog

Artikel over Parasiten, negatieve en dwalende overledenen,  Archonten e.d.  Over parasiterende wezens die hun levenskracht…

Transactionele Analyse of TA Meer informatie op   www.martindoornbos.nl Hoe verander je de soms moeizame communicatie…

Op  www.www.martindoornbos.nl is een nieuw artikel over  Cognitieve Gedragstherapie In onze consulten, therapieën en…

Spiritueel Centrum Paraspirit
Aert van Nesstraat 1- Kamer O op 3e verdieping Capelle West, 2901 BH Capelle aan den IJssel
telefoon 010 70 70 008  Mobiel (+WhatsApp) centrum 06 36 01 50 53
In een kantoor gebouw, boven de fitness, ingang op nummer 1. Als de deur dicht is, bel bij de brievenbussen,
We houden ons aan alle wettelijke regels en richtlijnen
Copyright © 1993-2020. All Rights Reserved, By Stichting Point of Light KvK Rotterdam 41133910
Op deze site staan foto's vanaf 1993 van de verschillende locaties waar we geweest zijn en nu zijn