Spirituele & Zakelijke Coaching door Martin Doornbos

Om ongewone resultaten te krijgen moet je ongewone methoden gebruiken

Jij en je onderneming / praktijk hebben ieder een energie, ik leer je hoe die aan te vullen is.

Om de energie van de onderneming / praktijk te blijven voeden, is het belangrijk als je weet hoe jij met die energie kan omgaan, wat jouw innerlijke drijfveren zijn en jou en jouw onderneming / praktijk tot succes brengt. Wat jou blokkeert en hoe jij dat kan overwinnen.

Tijdens een coaching sessie werken we dit uit. Hoe jij de energie kan aantrekken en veranderen. Dit doen we zowel offline als online met gesprekken, indien nodig therapie en een Succesmeditatie, je krijgt een mp3 met deze voor jou ingesproken succesmeditatie mee om thuis te doen.

Deze coaching sessies en de speciale meditaties geven je veel inzichten en inzicht in wat nu je aandacht vraagt, wanneer en wat jou blokkeert en waar dit vandaan komt. Je kan altijd contact met mij op nemen per chat, email of telefoon. Bij life coaching en bij een coaching traject zit dit in de prijs inbegrepen.

Ik leer je de 5 wetten van succes, hoe ze werken en hoe jij er mee om kan gaan, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik leer je ook hoe je met jouw paranormale talenten / gaven om kan gaan. Diepe emoties die los komen kunnen we bespreken en therapeutisch aanpakken. Therapeutische consulten bij life coaching en bij een coaching traject zit in de prijs inbegrepen.

De volgende principes zijn ook van belang als het gaat om succes van jezelf en je onderneming / praktijk:

  • Overgave en passie; op de weg stappen durven te nemen en acties nemen waarvan jij voelt dat ze kloppen / nodig zijn. Dit klinkt misschien eenvoudig, ervaring leert dat echt vertrouwen op wat je voelt en weet, in je business vraagt om moed en kracht. Zet deze energie in om te groeien, te zijn en te onderzoeken. Zonder echte passie kom je er niet, dan heb niet de innerlijke kracht om alle moeilijkheden te overwinnen.I Gebruik van je Innerlijke kracht & wijsheid; je groeit dan sneller op het gebied van spiritualiteit en zakelijk. Wat veel cliënten letterlijk benoemen is het voelt alsof het aangevuld wordt. Dit zit vaak in het uitbreiden van de kennis, wijsheid en energie die je al hebt. Het diepere weten en voelen wat hersteld en gedaan mag worden. Welke blokkades er overwonnen mogen worden.
  • Je verder openen voor jouw geestelijke energie en het er op de juiste momenten laten zijn. Zodat jouw essentie kan bestaan en zijn zoals ze echt is, verbindend, intuïtief en in beweging en je ook structuur creëert voor jezelf en je omgeving.
  • Tijdens een coaching sessies kan je een combinatie ervaren van praktisch en spiritueel. Op een manier dat je het ook echt kan neerzetten in de fysieke wereld. Zonder bang te zijn voor alles wat er op je af komt en vol vertrouwen in het zetten van je stappen.

Martin Doornbos geeft sinds 1986 zakelijke Coaching & Bedrijfstrainingen, meer informatie op www.martindoornbos.nl en op www.djehoety.nl