Je kan bij Martin Doornbos consulten nemen op paranormaal & spiritueel gebied

Spiritueel & Paranormaal coach, ik begeleid mensen in hun spirituele en paranormale groei en ontwikkeling. Een deel van mijn mystieke opdracht / missie is het helpen van Paranormale en Spirituele mensen met hun gaven en talenten. De Meesters / Gidsen brengen mensen op mijn pad die kan en mag helpen. Het uitdragen van de kennis, inzichten en het behandelen & Helen van de lichamen door middel van consulten, cursussen, workshops, meditaties, ontwikkelingsavonden en andere activiteiten, meestal in Spiritueel Centrum Paraspirit en via www.learningcentrum.nl

Ik ben o.a. :

 • Paragnost
 • Magnetiseur & Energie Healer
 • Spiritueel therapeut
 • Ontspanningstherapeut
 • Holistisch  & Dendera masseur / Healer
 • Reiki en CTE master
 • Docent esoterie
 • Gecertificeerd Heart en Soul Healer 
 • Docent, Trainer & Therapeut TA, Transactionele Analyse
 • Medium voor Meesters, Engelen, Deva's & Gidsen

consulten en therapieën uitsluitend op telefonische afspraak  op paranormaal & spiritueel, persoonlijk en zakelijk gebied zoals:

 • Coaching & counseling
 • Magnetiseren & Energie Healing
 • Reiki
 • Dendera massage & healing
 • psychometrie & fotometrie
 • regressie e.d.


Eerste spirituele of paranormale consult via St. Point of Light is altijd € 50,-- ongeachte de duur of soort consult
Zakelijke, therapeutische consulten / behandelingen, sessies of coaching gesprekken zijn vanaf € 120,-- per uur, meer info op www.martindoornbos.nl
meer info over Dendera massage
kleine / korte vragen per telefoon mail of Facebook zijn gratis

Mijn levens verhaal.
Ik ben geboren in Rotterdam op 6 juli 1957 en rond mijn 15e jaar kwam ik er achter, dat het geen ik allemaal meemaakte niet gebruikelijk was. Ik had veel voorspellende dromen, visioenen en kon met overledenen praten en ik zag af en toe ’s avonds overledenen bij mijn bed staan en ik dacht tot die tijd dat iedereen dat wel kon of had. Rond mijn 20 ste kwam ik er achter dat ik “paranormaal “ was. Ik ben toen met mijn grote zoek tocht begonnen wat dat is. Wat ik alle maal mee maakte, waar ik in uittredingen naar toe ging. Waarom ik van alles van andere mensen wist wat ik niet kon weten. Wat ik alle maar aanvoelde, ziekte, pijn, verdriet e.d.. Ik pikte andermans energie op e.d.

Ik ben op zoek gegaan naar kennis en inzichten op spiritueel en alternatief gebied en ben op veel gebieden autodidact. Dankzij mijn mediamieke en paranormale gaven, veel kennis en inzichten gekregen van en uit de geest en ik werk nauw samen met de Meesters van de Witte Broederschap. Zij begeleiden mij in mijn ontwikkeling. Tijdens mijn ontwikkeling hebben ze me vanuit de geest geholpen met mensen op mijn pad brengen en met kennis en inzichten. Ik kon als kind al channelen, al wist ik toen niet wat dat werkelijk was. Als ik in een boekwinkel liep vertelde ze welke boeken ik moet lezen. Tijdens het lezen gaven ze commentaar op wat ik las. Ik ken ook bij spirituele boeken innerlijk telepathisch met de schrijver contact op nemen.
Vanaf 1983, tijdens mijn vele cursussen en opleidingen hebben ze me goed geholpen in het begrijpen van esoterische kennis, met uittredingen naar de werelden. Ze lieten ze me de aarde zien vanuit hun standpunt en de vele gebieden in de Geest. Legde me uit hoe alles in elkaar zit en de komische Wetmatigheden.

In 1992 begonnen met meditatie avonden en op die avonden is een channeling waarin een Meester, Engel of Deva wijsheden spreekt. Zo heb ik al die jaren veel kennis en inzichten gekregen. Ik heb honderden channelingen gedaan, een paar staan op deze website.

Een deel van mijn mystieke opdracht / missie is het helpen van Paranormale en Spirituele mensen met hun gaven en talenten. De Meesters / Gidsen brengen mensen op mijn pad die kan en mag helpen. Het uitdragen van de kennis, inzichten en het behandelen & Helen van de lichamen door middel van consulten, cursussen, workshops, meditaties, ontwikkelingsavonden en andere activiteiten, meestal in Spiritueel Centrum Paraspirit en via www.learningcentrum.nl

Rond mijn 20e jaar kwam ik er achter dat hetgeen ik allemaal meemaakte paranormaal was en ik ben toen allerlei cursussen & opleidingen bij allerlei organisaties gaan volgen,  zoals bijvoorbeeld esoterie, spirituele- en esoterische- psychologie, management, magnetiseren, ontspanningstherapie, regressie, holistische massage, Dendera massage & healing en nog veel meer

O.a tussen 1980 en 1993 een meerjarige beroepsopleiding TA Transactionele Analyse,
Ontspanningstherapie, Hypnotherapie en Spiritueel Therapie gevolgd,
Vanaf 1983 opleidingen gedaan en inwijdingen gekregen op Academie van de Broederschap (Academie Hermetica van de Orde van Melchizedek, de school van de Witte Broederschap )
 in 1995 ingewijd tot Reiki Master, ik ben op de Academie ingewijd in 4 andere stralen, Ik ben dus in 5 stralen ingewijd en kan en mag anderen inwijden.

In 1990 ben ik naar buiten getreden en ben ik op parabeurzen en Paravisie manifestaties in Nederland en België consulten gaan geven. Eerst met behulp van een computer met numerologische horoscopen en later met psychometrie en helderziende waarnemingen. Heb tot 1993 diverse beroepen gehad met als laatste: systeembeheerder en houd me vanaf 1993 volledig bezig met het geven van meditaties, consulten, cursussen e.d.,  met het beheer van Spiritueel Centrum Paraspirit, Anay vof en zakelijk consulten & trainingen via www.martindoornbos.nl

In 1993 werd, samen met mijn echtgenote Diana en haar ouders Maroesja en Nico Knook en de witte Broederschap, Stichting Point of Light opgericht om de activiteiten, zoals meditaties en cursussen, beter te gaan organiseren in samenwerking met de hoge Geestelijke contacten.
In 1998 werd Stichting New Age Centrum Paraspirit opgericht en ben sinds 1999 manager van New Age Centrum Paraspirit en geef met veel plezier diverse cursussen en workshops op paranormaal-, spiritueel- en alternatief gebied en meditaties.

Een paar van mijn diverse facebook artikelen 

Een beetje esoterie over inwijdingen en dimensies. 

Voor men over dimensies gaat praten in welke men leeft. Eerst even bewust worden van de inwijding graad van Ziel. De belangrijkste is de eerste inwijding, het bewust worden dat men een onsterfelijk Zelf is met vele levens, het aardse materialistisch denken los laten, Je bent op aarde, niet van de aarde. Boven is het heel anders dan dat je beneden kan bedenken. Er zijn daar vele mooie en helaas ook minder mooie werelden. Hoe hoger in trilling hoe mooier en liefde voller. Vele kennen wel de schema's, maar er echt komen is iets anders, dan moet je je aards denken gaan los laten. Net zoals als je wil vliegen je ook de grond moet loslaten. Ja dat is een reden dat men blijf hangen op de eerste inwijding. Alle stoffelijk illusies loslaten. Alle aardse voordelen van het lager ego loslaten en de energie verplaatsen naar het Hogere Ego, naar echte liefde en wijsheid. De wereld is veel groter dan de aarde, de mensen wereld. In andere Dimensies zijn ook andere hele intelligente wezens zoals Engelen en Deva's, Ik heb daar veel contact mee, ook met de Hogere Meesters en Goddelijke wezens, Daar kan je pas echt mee communiceren als je het aards stoffelijk denken los laat. In de andere wereld zijn ook de overledenen, maar die hebben de zelfde inzichten en kennis die ze toen op aarde hadden. De hogere entiteiten kunnen je veel meer vertellen en hebben ook Hoge energie die aan jou kunnen geven, Ze kunnen je ook mee op reis meemen in de hogere werelden. Ze nemen mij dagelijks mee in mijn meditaties, fantastische ervaringen zijn dat. Ook nemen me ze regelmatig mee om de aarde van uit de lucht te zien, vanuit de andere dimensies. Zo hebben die mij op geleid. Ja ik heb vroeger veel boeken gelezen, maar de echte kennis komt van uit de Geestelijke werelden en uittredingen
Martin Doornbos mysticus

Een stukje uit het (geheime) deel van de esoterie

Driehoek van het lager ego
De driehoek van het lager ego is een middel om mensen te kunnen domineren en gedaan te krijgen wat jij wilt, of een ander van jou wilt. Het spel van de Macht, Het spel dat veel mensen op aarde spelen.
Die bestaat uit

 • Angst
 • Begeerte
 • Boosheid

Men heeft innerlijke angst, vaak door gebeurtenissen in de jeugd
Men heeft de natuurlijke begeerte die door innerlijke honger te kort komt
Als voelt dat je geen macht heb over de situatie wordt men boos, boosheid is verborgen machteloosheid.
Bewust worden van de oer-emotie en kern-emoties in situatie waarin men is, of je vanuit deze driehoek reageer of zelf vanuit leef.
Deze driehoek overwinnen is de kern van het spiritueel leer proces. Bewust worden dat men veel meer is dan deze oer-emoties. Dat er ook een Hoger Ego is. Dat het niet gaat om anderen te dwingen te doen wat jij wilt of je te laten dwingen. Dat is ontsnappen uit de illusie van het lager ego. Ja zolang wij op aarde zijn, zijn we gebonden aan deze driehoek en de krachten er van. Het overwinnen is het pad van ascentie. In alle goede esoterisch leerboeken en alle grote Meesters leren het de discipels. Vrij te worden, vrij van het lager ego en de schijnbare macht die het geeft. Dat kan pas als je het over wonnen heb. Als je begeerten uitgeleefd heb, je angst overwonnen heb, je boosheid overwonnen heb, De wens om anderen te beheersen overwonnen heb. Je zelf in den innerlijke spiegel durft te kijken en te kijken welke oer-emotie jouw aanstuurt. Wat wil jij van de ander, ben je bang dat hij/zij het niet wil geven. Dat is de kern van macht en machteloosheid. Als jouw medemens iets niet wil, kijk dan om je heen wie dat wel zou willen of leuk vind. Dan hoeft je niemand te dwingen en is veel leuker. Laat de ander vrij, laat je zelf vrij men ga je richten op jouw Hoger Ego
Martin Doornbos
Mysticus